Tilaa Unelmien Talo&Koti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 ääntä, keskiarvo: 4.33 / 5)
Loading...
Talo ja koti

Unelmien Talo&Koti on elämänmakuinen, aidosti kodikas ja suomalainen sisustuslehti, joka antaa helposti toteutettavia vinkkejä kodin ilmeen uudistamiseen. Olipa sisustusbudjettisi sitten iso tai pieni, tai halusitpa vain antaa innostusta ja iloa silmillesi, Unelmien Talo&Koti on ammattitaitoinen auttaja haaveittesi toteuttamisen takana.

Unelmien Talo&Koti on kaunis, värikäs, pirteä ja trendikäs lehti luoville sisustuksen ystäville. Unelmien Talo&Koti sisältää tietoa kodin, puutarhan, sisustuksen, remontoinnin sekä ruoanlaiton aihealueelta – se on siis kattava paketti viihdyttävää tekemistä, rentouttavaa luettavaa ja hyödyllistä tietoa koko kodin ja talon ympäristöstä.

Unelmien Talo&Koti-lehdessä käsitellään laajasti sisustamista ja sisustuksen uusia trendejä ja ilmiöitä. Lehti esittelee suomalaisia sisustusihmisiä ja heidän persoonallisia kotejaan. Unelmien Talo & Koti etsii käsiinsä Suomen kiehtovimmat sisustukset ja esimerkiksi iäkkäät ja kauniit rakennukset, esitellen ne lukijalleen runsain kuvin ja innostavin informaatioin.

Lehti antaa lukijalleen inspiroivia kuvia, käytännöllisiä vinkkejä ja tee-se-itse-ohjeita, joiden avulla lukija voi tuoda kotinsa parhaat puolet esiin omien käsiensä kautta. Kotien lisäksi Unelmien Talo & Koti sisustaa ja esittelee vapaa-ajan asuntoja, puutarhoja ja parvekkeita.

Unelmien Talo & Koti toteuttaa pienet ja suuret pintaremontit ja kotien uudistukset. Lehti tarjoaa tietoa myös pienistä kodin ehostuksista ja antaa vinkkejä muun muassa parhaan elektroniikan ja tyylikkäiden kalusteiden ostoon. Unelmien Talo & Koti-lehti tarjoaa lukijalleen helpot ja maukkaat reseptit, jotka tekevät arjesta juhlaa ja luovat uusia elämyksiä kodin sydämessä, keittiössä.

Unelmien Talo & Koti on lehti sinulle, joka haluat tehdä kodistasi vielä viihtyisämmän paikan elää. Asuitpa sitten kerros- tai pientalossa, vuokralla tai omistusasunnossa, Unelmien Talo & Koti inspiroi ja opastaa sinua toteuttamaan sisustusunelmasi.

Unelmien Talo&Koti Talo ja koti
Arvio: 4,33 / 5. 4.33, yhteensä 6 arvostelua.

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.