Tilaa GTI Magazine

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.25 / 5)
Loading...
GTI-Magazine

GTi Magazine on ainoa suomenkielinen, tekniikasta ja auton tuunauksesta kiinnostuneen miehen oma lehti. Jo yli kymmenenvuotias GTi Magazine on ajassaan elävä, oman sektorinsa auktoriteetti ja yksi alansa markkinajohtajista. GTi Magazine tavoittaa jo yli 200 000 tyytyväistä lukijaa ympäri Suomea, joita eivät massatuotantoautot säväytä.

GTi Magazinen pääpaino on uudehkoissa, noin 1990-2000-lukujen eurooppalaisissa ja japanilaisissa, vaikuttavia muutoksia saaneissa tuning-autoissa. GTi Magazine pursuaa tasokkaita ja yksityiskohtaisia esittelyjä herkullisimmista tuning-autoista, Suomesta ja muualta maailmasta. GTi Magazine esittelee vaiheittain eteneviä tuning-projekteja, joiden lisäksi ideaa ja tietoa oman ajokin tuunaamiseen saa ajankohtaisista ja asiantuntevista vinkeistä ja artikkeleista. GTi Magazine antaa lukijalleen myös ammattimaisia rakentelu-ohjeita ja tietoa autojen tekniikasta, tyylikkäistä osista ja uutuustuotteista, driftingistä ja kuuluvimmista autohifeistä.

Laadukkaiden autoesittelyjen lisäksi GTi Magazinesta löydät aina mielenkiintoisia tarinoita ja haastatteluita tuningin ammattilaisilta sekä esittelyjä alan tapahtumista, joilla GTi kiertää tunnollisesti sijainnista riippumatta. GTi Magazine palvelee osittain myös rakentelijan tuotekatalogina: lehdestä löydät asiantuntevat tuning-varuste-testit ja houkuttelevia tarjouksia ja uutuuksia. Joka numerossa esiintyy myös naiskauneutta ja silmänruokaa koko rahan edestä, upean GTi-tytön muodossa.

GTi Magazinen korkealaatuiset kuvat ja visuaalisuus ovat pitkälle arvostettuja ja antavat oikean arvon näyttäville autoille. Lehden erityisvahvuutena on myös asiantunteva tieto: lehden tekijät ovat itsekin tuning-harrastajia ja rakentajia, he tietävät siis mistä kirjoittavat. Lehden rento, miehekäs ja konstailematon tyyli sopii miesten maailmaan, lukijan iästä riippumatta.

Kaksitoista kertaa vuodessa ilmestyvä GTi Magazine tyydyttää vaativimmankin lukijan tarpeet. Uusimman lehden parissa vierähtää aikaa helposti hetki jos toisenkin, sillä luettavaa ja tekemistä riittää pitkäksi aikaa. Jos tuning on juttusi ja elämäntapasi sekä haluat pysyä ajan tasalla, virittäydy GTi:n lukijaksi.

GTI Magazine GTI-Magazine
Arvio: 4,25 / 5. 4.25, yhteensä 4 arvostelua.

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.