Tilaa Aku Ankka

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (25 ääntä, keskiarvo: 4.96 / 5)
Loading...
Aku Ankka
Tilaa Aku Ankka

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Aku Ankka itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Täältä löydät Aku Ankan uusimman kampanjatarjouksen.

Aku Ankka on Walt Disneyn keksimä ja hahmottelema sarjakuvahahmo, joka seikkailee Disneyn eläinmaailmassa.

Vuodesta 1951 alkaen Suomessa ilmestynyt sarjakuvalehti Aku Ankka on suosituin ja luetuin. Tuo suuri suosio johtuu pitkälti Carl Barksista, joka keksi joukon lisää mahtavia hahmoja, esimerkiksi Roope-sedän. Aku Ankka ilmestyy joka keskiviikko 52 kertaa vuodessa ja tuo mukanaan joskus jopa yllätyksiä ja lukuisia teemanumeroita!

Voit saada siis esimerkiksi hienoja tarroja, julisteita ja mikä parasta; Lukea ja ihailla mainekkaiden sarjakuvapiirtäjien taitavaa kädenjälkeä! Lehden tilaajat eli Ankka-klubiin kuuluvat jäsenet saavat huipputarjouksia esimerkiksi sarjakuvakirjoista. Ankka-klubiin ei tarvitse edes liittyä ja voit silti saada näitä hienoja etuja. Kokonaisten tarinoiden lisäksi vielä jokaisesta numerosta löytyy jatkokertomus ja tämän lisäksi vielä lehdessä julkaistaan lukioiden toiveklassikoita! Aku Ankka on kaikenikäsille. Siitä voi lukea uusia sekä vanhoja Ankkalinnan seikkailuja. Aku Ankkoja on lehtenä, mutta myös pienenä kätevänä taskukirjana! Mikäli olet todellinen Aku Ankka fani, löytyy myös erilaisia tuotteita esimerkiksi: paitoja, reppuja, kyniä, julisteita, pyyhkeitä ja paljon muuta mukavaa, joita on mukava antaa myös lahjaksi! Niitä saa esimerkiksi Aku Ankan verkkokaupasta.

Aku Ankka Aku Ankka
Arvio: 4,96 / 5. 4.96, yhteensä 25 arvostelua.

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.