Tilaa ViherPiha

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (15 ääntä, keskiarvo: 4.33 / 5)
Loading...
viherpiha150x200
Tilaa ViherPiha

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa ViherPiha itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

ViherPiha on ylivoimaisesti Suomen suurin ja suosituin puutarhan ja pihan lehti. Upeasti uudistunut ViherPiha on aikaisempaakin ajankohtaisempi, värikkäämpi ja piristävämpi kokonaisuus, joka pursuaa tietoa, inspiraatiota ja ideoita kaikille viherpeukaloille, kokemuksesta ja iästä riippumatta.

Jokaisessa numerossa ViherPiha tarjoaa roppakaupalla ideoita helppohoitoisempaan, kauniimpaan ja nautittavampaan pihaan ja puutarhaan. Lehdessä Suomen parhaat puutarha-alan asiantuntijat neuvovat muun muassa kesäkukkien, pensaiden, puiden ja kotikasvien kasvatuksessa ja parhaassa mahdollisessa hoidossa.

Monipuolisten ja kiinnostavien kasviniksien ja artikkeleiden lisäksi ViherPiha käsittelee pihan suunnittelua, rakentamista ja sisustamista sekä esittelee viherhuoneet, kasvimaat, kesäkeittiöt ja ihanat terassit suihkulähteineen. ViherPiha tarjoaa ohjeita, vinkkejä, välineitä ja tarvikkeita puutarhan laajamittaiseen hoitoon sekä pihan kauneuteen ja auttaa sinua esimerkiksi tuholaisten torjunnassa.

ViherPiha esittelee kiinnostavia suomalaisia puutarhureita ja taitavia pihaihmisiä, jotka tarjoavat sinulle omia kokemuksiaan ja niksejään unelmien puutarhasi hoitoon. ViherPiha esittelee kiehtovia julkisia puutarhoja eri puolilta maailmaa sekä osallistuu kanssasi maailman kuuluisimpiin ja upeimpiin puutarhanäyttelyihin. ViherPihan sivuilla ahkeroidaan puutarhassa, mutta myös kokataan hyvää ruokaa, pidetään rentoja puutarhajuhlia, leikitään ulkona lasten kanssa ja nukutaan kesäisien tähtien alla.

ViherPihan lukijana sinun ei tarvitse omistaa isoa pihaa, koska lehti esittelee laajasti myös kerrostaloasukkaiden parveke- ja viherkasveja. ViherPiha tarjoaa iloa ja virkistävää luettavaa niillekin, jotka vasta haaveilevat omasta pihasta ja puutarhasta. Kaksitoista kertaa vuodessa ilmestyvä ViherPiha takaa sinulle puutarhan loistoa sekä mielenkiintoista luettavaa ympäri vuoden, vuodenajasta riippumatta.

Hyväntuulinen ViherPiha pursuaa aina ideoita ja innostusta, jotka auttavat sinua nauttimaan puutarhasi loistosta yhä enemmän. ViherPiha on lehti, jonka seurassa nautit ajankohtaisesta luettavasta kuukaudesta toiseen ja olet aina silti iloisesti pihalla!

ViherPiha viherpiha150x200
Arvio: 4,33 / 5. 4.33, yhteensä 15 arvostelua.

Tilaa lehti

  • Tilaajalahja: Kukoistava keidas -kirja

    Kukoistava keidas on täsmälääke jokakeväiseen pihan, terassin ja parvekkeen istutus- ja sisustushommaan ja sopii ympärivuotiseen käyttöön. Halusit sitten loihtia upean pihan tai parvekkeen, viimeistellä keskeneräisen tai herättää vanhan uuteen loistoon, kirja tarjoaa siihen ratkaisut. Kirjan upeita valokuvia täydentävät selkeät kuvitukset mm. istutussuunnitelmista. Tämä monipuolinen kirja sopii niin kerrostalo- kuin omakotiasujalle, mökkiympäristön kaunistamisvinkkejä unohtamatta. Kirja on koottu Viherpiha-lehden parhaista artikkeleista.
  • Tilaus
    Hinta
  • ViherPiha 6 nro
    33.50 €

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.