Tilaa Tekniikan Maailma

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (19 ääntä, keskiarvo: 4.79 / 5)
Loading...
Tekniikan Maailma
Tilaa Tekniikan Maailma

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Tekniikan Maailma itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Tekniikan maailma on 22 kertaa vuodessa ilmestyvä tekniikasta kiinnostuneen modernin miehen ja naisen aikakauslehti. Jo 58 vuotta julkaistu Tekniikan maailma on levikiltään Pohjoismaiden suurin ja yksi Suomen arvostetuimmista ja luetuimmista yleisteknisistä aikakauslehdistä.

Kuten lehden nimikin jo kertoo, Tekniikan maailma pyrkii esittelemään tekniikan oleelliset saavutukset ja ilmiöt selkeästi ja turhia jaarittelematta. Tekniikka kehittyy jatkuvasti ja siksi onkin tärkeää saada siitä tietoa helposti ja nopeasti kotiin kannettuna. Tekniikan maailma on lehti, jonka kanssa pysyt aina ajan tasalla.

Tekniikan maailman sisältöön kuuluvat laajat ja kattavat artikkelit esimerkiksi viihde-elektroniikasta, puhelimista, tietokoneista, kameroista, tieteistä ja urheiluvälineistä. Se on siis tiivis paketti mielenkiintoista yleis- ja erikoistietoa kenelle tahansa tekniikasta ja sen kehittymisestä kiinnostuneelle, mutta myös raavaille miehille, jotka haluavat lukea erityisesti heitä kiinnostavaa asiaa.

Tekniikan maailma on paitsi tekniikan erikoislehti, myös autoharrastajan unelmalehti. Noin puolet sen sisällöstä käsittelee autoaiheita ja esittelee muun muassa automaailman uutuuksia, klassikkoja ja erikoisuuksia. Autojen lisäksi Tekniikan maailma esittelee kuumimmat moottoripyörät ja muut mielenkiintoiset kaksipyöräiset kulkuvälineet.

Tekniikan maailma on erityisen tunnettu ajankohtaisista testeistään ja vertailuistaan, joista on hyötyä jokaiselle lukijalle. Puolueettomat ja asiantuntijoiden tekemät vertailut auttavat sinua valitsemaan parhaimmat palvelut ja tavarat muiden joukosta. Testien kohteina ovat esimerkiksi alle sata euroa maksavat älypuhelimet sekä edulliset pyykinpesukoneet. Vertailut ovat mielenkiintoisia ja tarpeellisia: mitä bensiiniä kannattaa tankata autoon? Entä mitkä kesärenkaat sopisivat parhaiten Suomen kesään? Millaiset kaiuttimet popittavat parhaiten?

Tekniikan maailma on lehti, jonka kanssa tiedät, osaat ja mikä parasta – säästät myös selvää rahaa hankinnoissasi. Tekniikan maailma tarjoaa sinulle laadukkaan ja täynnä painavaa asiaa olevan lukupaketin, josta on aina hyötyä.

Tekniikan Maailma Tekniikan Maailma
Arvio: 4,79 / 5. 4.79, yhteensä 19 arvostelua.

Tilaa lehti

  • Tilaajalahja: Cob Led -taskulamppu

    COB-taskulamppu tuo tasaisen kirkasta valoa pimeisiin nurkkauksiin. Metallinhohtoisen alumiinirungon päässä on LED-valo ja rungossa tehokas paneelimainen COB-valo. Valitse neljästä toiminnosta: täysi teho, puoliteho, strobo tai COB. Säädettävällä zoom-toiminnolla voit kohdistaa valon tarkasti haluamaasi paikkaan. Metalliklipsillä varustettua tyylikästä taskulamppua on ilo kantaa mukana taskunliepeessä tai pitää helposti ulottuvilla kotona, autossa, veneessä tai mökillä. Valaisuaikaa on jopa 5-6 tuntia. Lampun pituus 15,3 cm. Mukana kaksi AA-paristoa. Voit myös kiinnittää lampun vaivattomasti metallipintoihin rungon päässä olevalla magneetilla. Toimitetaan lahjapakkauksessa.
  • Tilaus
    Hinta
  • Tekniikan Maailma 7 nro
    42.40 €

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.