Tilaa Tee Itse

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.75 / 5)
Loading...
Tee Itse
Tilaa Tee Itse

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Tee Itse itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Tee Itse on 18 kertaa vuodessa ilmestyvä, rakentamiseen, nikkaroimiseen ja remontointiin erikoistuva lehti. Se on ainoa lajissaan koko Suomessa.

Tee Itse -lehti on käytännöllinen ja hyödyllinen opas kodin kunnostamiseen, kehittämiseen ja lisärakentamiseen. Olipa kyse sitten pintaremonteista, keittiön kunnostamisesta, salaojituksesta tai hyllyjen rakentamisesta, Tee Itse antaa konstailemattomat ohjeet, joiden avulla tulee tulosta. Lehden ohjeissa käytetään työvaihekuvia helppokäyttöisyyden parantamiseksi. Tarjolla on monipuolisesti vinkkejä aina materiaaleista lainsäädäntöön ja rakennusalan tarvikkeiden ja työkalujen valmistajiin asti.

Lehden eri osioita ovat muun muassa erilaiset tuote-esittelyt, hintavertailut ja tietysti testit. Lisäksi lehdessä on lukijakilpailuita, joiden palkintoina arvotaan erilaisia tarvikkeita ja työkaluja. Monet Tee Itse -lehden lukijat ovatkin erityisen kiinnostuneita uutuustuotteista. Villa-asuminen on suositumpaa kuin koskaan. Lehti on erinomainen opas kaikille, jotka ovat hankkineet ensimmäisen omakotitalonsa, ja alkaneet rakentaa omaa asumisunelmaansa itselleen ja perheelleen. Peukalo ei pysy keskellä kämmentä Tee Itse -lehden ohjeilla, vaan aloittelijoistakin kehittyy monipuolisia nikkareita, joilta onnistuvat kaikki omakotitaloasumisen vaatimat työt.

Lukijat saavatkin rahanarvoisia piirustuksia, ohjeita ja hauskoja pikkuvinkkejä kodin, puutahan, autotallin ja muun asumis- ja kotiympäristön korjaus- ja remontointitöihin. Monet Tee Itse -lehden lukijat arkistoivatkin lehtensä ja palaavat uudelleen sen hyödyllisiin vinkkeihin ja ohjeisiin. Lehden lukijana sinulla on myös mahdollisuus ottaa yhteys lehden omiin asiantuntijoihin, joilta saat neuvoja ilman lisämaksuja. Suurin osa lehden lukijoista on lehden tilaajia, ja tyypillinen lukija on 40 – 65 -vuotias mies, mutta myös erityisesti sisustus- ja remonttivinkkejä sekä ideoita etsivät perheenäidit lukevat lehteä. Tee Itse on myös hyödyllinen julkaisu ilmoittajien näkökulmasta. Monet sisustus- ja rakennusalan mainostajien viestit löytävät helposti oikean kohderyhmän Tee Itse -lehden lukijakunnassa. Lehden levikki on yli 10000 kappaletta.

Tee Itse Tee Itse
Arvio: 4,75 / 5. 4.75, yhteensä 4 arvostelua.

Tilaa lehti

  • Tilaajalahja: Soft Shell Nano -takki

    Tämä fiksu ja käytännöllinen takki on kyllästetty nanohiukkasilla, jotka tekevät siitä vettä ja likaa hylkivän. Lisäksi takissa on mikrofleecevuori, joka pitää lämpimänä ja tuntuu miellyttävältä. Takki sopii erityisesti Pohjolan ilmastoon. Soft Shell Nano -takissa on rintatasku ja sivutaskut. Laadukas vetoketju päättyy leuan alla pieneen taskuun, joten se ei hankaa kaulaa. Helmassa on kiristysnyöri ja hihansuissa peukalonreiät, jotka estävät hihoja nousemasta. Takin voi pestä 40 asteessa. Takista on saatavilla koot M, L, XL ja XXL.
  • Tilaus
    Hinta
  • Tee Itse 2 nro
    14.90 €

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Muita samankaltaisia lehtiä:


Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.