Talomestari

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
talomestari152x200
Tilaa Talomestari

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Talomestari itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Jo vuodesta 1976 alkaen ilmestynyt Talomestari – lehti, joka on vakiinnuttanut asemansa jokaisen kodin oivaksi tietopaketiksi.

Talomestari on rakennusalan lehti, joka palvelee pääasiassa pientaloasukkaita, pientalorakentajia, remontoijia ja puutarhan hyvinvointiin ja kauneuteen satsaavia lukijoita. Lisäksi lehdessä on paljon tietoa lukijoille, jotka vasta suunnittelevat pientalon tai tontin ostamista. Kaiken kaikkiaan lehti on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat tehdä mahdollisimman paljon itse.

Ehkäpä olet suunnittelemassa kotisi peruskorjausta tai jo keskellä remonttia? Talomestari on tietopankki juuri sinulle. Asiantuntijoiden runsaasti tietoa sisältävät artikkelit sekä uutuuksien esittelyt aina lämpöpumpuista kestäviin perennaistutuksiin ovat hyödyllistä tietoa, jonka Talomestari – lehti tuo kotiisi vuoden jokaisena kuukautena.

Pihan suunnittelijalle lehti tarjoaa miellyttävien lukuhetkien lisäksi runsaasti vinkkejä ja neuvoja pienistä istutuksista alkaen japanilaisen puutarhan rakentamiseen saakka. Lisäksi lehdessä neuvotaan kuinka pihan saa järkevään käyttöön, ottaen huomioon kompostoinnin ja kierrättämisen mahdollisuudet.

Pientaloasukkaille ja niitä remontoiville tarjolla on runsaasti neuvoja ja ohjeita esimerkiksi energiaa säästävistä vaihtoehdoista unohtamatta asumismukavuutta. Nykyisen kestävän kehityksen aikana, lehti tarjoaa kullanarvoisia neuvoja ja vaihtoehtoja, mitä asukkaan kannattaa huomioida päästäkseen itseä tyydyttävään ratkaisuun.

Mikäli olet aikeissa ostaa tontin tai rakentaa pientalon; myös näihin asioihin Talomestari-lehti osaa antaa vastauksia. Saat enemmän tietoa etukäteen mielenkiintoisessa muodossa.

Vuoden jokaisena kuukautena ilmestyvä lehti sisältää kolme lähes sata sivuista teemanumeroa; Viherikkuna, Meidän Sauna ja Sisustusvinkki. Näistä teemoista Sisustusvinkki ilmestyy lehden liitteenä kahdesti vuodessa – keväällä ja syksyllä – juuri silloin, kun kotimme kaipaa kaikkein eniten ehostusta. Meidän Sauna teemanumero ilmestyy vastaavasti kolmesti vuodessa ja keskittyy täysin saunaan ja saunomiseen liittyviin teemoihin. Multasormille ja viherpeukaloille suunnattu, kolmesti vuodessa ilmestyvä teemanumero, Viherikkuna jakaa vastaavasti tietoa mm. viherrakentamisesta, vihersisustamisesta ja pihasuunnittelusta.

Yhteenvetona Talomestari-lehti palvelee tehokkaasti niin lukijoita kuin ilmoitusasiakkaitakin. Asemansa vakiinnuttanut lehtiperhe on oiva lukupaketti kaikille asumismukavuudesta kiinnostuneille.

Talomestari talomestari152x200
0, yhteensä 0 arvostelua.

Tilaa lehti

  • Tilaus
    Hinta
  • Talomestari 5 nro
    29.00 €

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Muita samankaltaisia lehtiä:


Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.