Tilaa Seura

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (21 ääntä, keskiarvo: 4.76 / 5)
Loading...
Seura
Tilaa Seura

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Seura itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Seura joka viikko ilmestyvä, Otavamedian julkaisema aikakauslehti. Seura on erittäin perinteikäs lehti Suomessa. Sen ensimmäinen numero ilmestyi jo vuonna 1935. Seura-lehden näkökulma sivuaa  suomalaisten ihmisten todellisuutta, mielenkiinnon kohteita, perhe-elämää, taloutta, elinympäristöä ja mielenkiintoisia persoonia.

Sympaattinen tarinankerronta ja haastattelutyyli antaa inhimillisiä näkökulmia kohteestaan riippumatta, olipa kyseessä tavalliset suomalaiset tai vaikka valtionpäät. Näin Seura tarjoaa mieltä lämmittävää lukemista skandaalijuorujen sijaan. Julkkis-tavis -kahtiajaon sävyttämässä maailmassa on hyvä muistaa, että me kaikki olemme lopulta ihmisiä, ja meitä kaikkia yhdistää huolet perheestä, ihmissuhteista, töissä jaksamisesta, luonnosta ja elämästä. Seura antaa luomuravintoa sielulle, sukupolvesta toiseen.

Seura on vahva osa suomalaista kulttuuria ja raportoi laajalti ympäri suomenmaata. Olipa kyseessä juhlat tai muut kiinnostavat tapahtumat, Seura on paikalla tapaamassa ihmisiä. Suomen menovinkkien lisäksi Seura reissaa mielellään ulkomailla, ja kertookin lukijalleen mielenkiintoisesta ja antoisista matkakohteista. Lehden lukijana suunnittelet kätevästi matkasi sekä Suomessa että ulkomailla, ja löydät aina jotakin uutta ja kokemisen arvoista.

Seura-lehdessä yhdistetään asiajutut ja hyödylliset artikkelit kevyempään viihteeseen, ja sivutaan monia suomalaisia kiinnostavia ilmiöitä ja tapauksia. Vahvassa osassa ovat myös terveysaiheet. Seurassa on terveyteen liittyviä artikkeleita jokaisena kertana. Terveyteen liittyy toki myös terveellinen ruokavalio. Lehdessä ilmestyvät reseptit ovat erittäin suosittuja, ja niiden avulla kokkaillaan ruokaa tuhansissa suomalaisperheissä joka viikko. Perheellisten elämä ei aina ole helppoa, ja ylimääräistä aikaa ei ole liikaa. Siksi Seuran reseptit ovat suunniteltu ruoanlaiton helppous ja nopeus mielessä pitäen, unohtamatta terveellisyyttä.

Lehti on oivallinen lukupaketti myös omakotitalo- ja mökkielämään. Puutarhanhoidosta ja pihan laittamisesta innostuneet löytävät Seurasta mielekästä ja hyödyllistä luettavaa. Kesäkausi laitetaan kansiin kauniiden kuvien kera, ja lehden visuaalisesti vetoavat jutut antavat inspiraatiota. Torstaisin ilmestyy viihdepaketti, jossa on viikon ohjelmat ja tietysti suositut ristikot.

Seura Seura
Arvio: 4,76 / 5. 4.76, yhteensä 21 arvostelua.

Tilaa lehti

  • Tilaajalahja: 1 ylimääräinen kuukausi

    Kuukauden lehdet kaupan päälle
  • Tilaus
    Hinta
  • Seura 12 nro
    41.00 €

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.