Tilaa Seiska

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (40 ääntä, keskiarvo: 4.90 / 5)
Loading...
Seiska150x200
Tilaa Seiska

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Seiska itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Suomen luetuin viikkolehti Seitsemän päivää on jo käsite. Kerran viikossa ilmestyvä lehti kertoo lukijoilleen kuumimmat viihdeuutiset Suomesta ja maailmalta. ”Seiskan” lukijat pysyvät aina ajan tasalla siitä Kuka? Mitä? ja Kenen kanssa? Suomalaisten tuttujen tapahtumien lisäksi Seitsemän päivää-lehdestä löytyy kiinnostavimmat jutut Hollywoodin tähdistä kuin popin maailmastakin. Kuninkaallisten kuulumisia Seiska kertoo vakituisesti joka numerossaan.

Tunnettujen pariskuntien lomalle Seitsemän päivää-lehti on usein päässyt mukaan. Lehden lukijat voivat seurata jännittäviä tapahtumia monesta matkakohteesta. Matkakertomuksissa on mukana aina eksoottisia kuvia. Lukijat voivat seurata julkkisten lomamatkojen villejäkin käänteitä. Seiskan matkoilla sattuu ja tapahtuu!

Julkkisten lisäksi Seitsemän päivää-lehti esittelee koskettavia tarinoita tavallisten ihmisten elämästä. Seiska on usein mukana viemässä apua sitä tarvitseville, jutut kertovat suomalaisista kohtaloista. Uskomattomat tarinat sairauksien kanssa elämisestä, kotien menetyksistä ja rohkeista elämänkäänteistä ovat mukana Seiskassa joka viikko.

Seitsemän päivää-lehdessä on joka numerossa paljon kilpailuja, joissa on upeita palkintoja. Lukijat voivat lähettää lehteen hassunhauskoja kuvia ja voittaa itselleen hienon kameran! Naiskauneutta edustaa ihana Tähtityttö. Vitsipalsta ja viikon pilakuva saavat lukijat hekottelemaan joka viikko.

Seiska on kaksi lehteä samassa paketissa! Kuumimpien julkkisjuorujen lisäksi lehdestä löytyy tuhti TV- ja elokuvapaketti. Viikon TV-ohjelmat löytyvät kätevästi aina lehden kääntöpuolelta. Viikon elokuvat on esitelty selkeästi omilla sivuillaan. Televisiosarjoista kerrotaan jännittäviä juonipaljastuksia. Lisäksi lehdessä on uusimpien elokuvien arvosteluita ja näyttelijähaastatteluita.

Seitsemän Päivää -lehti on rohkea paljastamaan sen, mitä pinnalla ja pinnan alla tapahtuu juuri nyt. Seiskassa on ajankohtaisimmat jutut viikon varrelta ja tuoreimmat tähtikuulumiset. Seiska julkaisee kuvat ja juorut ennen muita. Runsaasti kuvia ja viihdyttävää lukemista sisältävä ”Seiska” saa arjen unohtumaan!

 

Seiska Seiska150x200
Arvio: 4,9 / 5. 4.9, yhteensä 40 arvostelua.

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Muita samankaltaisia lehtiä:


Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.