Tilaa Kotivinkki

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 4.40 / 5)
Loading...
kotivinkki
Tilaa Kotivinkki

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Kotivinkki itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Kotivinkki on inspiroiva ja aurinkoinen lehti suomalasille naisille, jotka haluavat tehdä arjestaan vielä parempaa – oikeaa luksusta.

Rakastettu ja arvostettu Kotivinkki on arjen lifestyle-lehti, joka kerta toisensa jälkeen yllättää monipuolisella ja idearikkaalla sisällöllään. Kotivinkki tarjoaa rentouttavaa ja kiinnostavaa luettavaa jokaiselle naiselle, iästä ja elämäntilanteesta riippumatta.

Jokainen Kotivinkki-lehti esittelee naiselle tärkeitä ja häntä innostavia aiheita: muun muassa ruokaa, sisustusta, terveyttä, liikuntaa ja kauneutta. Kotivinkki tarjoaa ihania ja helppoja ruoka- ja leivontaohjeita, inspiroivia sisustusjuttuja ja energisiä ja kannustavia liikunta- ja terveysjuttuja. Kotivinkki välittää lukijoilleen asiantuntijoiden laatimia parhaita kauneus- ja pukeutumisvinkkejä sekä testaa puolestasi kosmetiikkamaailman uutuudet. Kotivinkin sisältöön kuuluu myös paljon helppoja käsityö-, askartelu- ja rakenteluohjeita, jotka inspiroivat kokeilemaan uutta ja saavat tarttumaan toimeen.

Kotivinkki käsittelee polttavia puheenaiheita ja kysymyksiä sekä antaa niihin uusia, naisten omia näkökulmia. Kotivinkki esittelee ja haastattelee kiinnostavia ihmisiä, esittelee ajankohtaisia ilmiöitä sekä mielenkiintoisia matkakohteita kotimaassa ja ympäri maailmaa. Hyvinvointi, perhe-elämä ja parisuhde ovat Kotivinkin lukijoille tärkeitä asioita ja lehdessä niistä puhutaankin avoimesti, syvällisesti ja koskettavasti. Kotivinkki haluaa herättää keskustelua lukijoidensa kesken, antamalla lähtökohdaksi tietoa sekä helposti lähestyttäviä tosielämän tarinoita ja esimerkkejä.

Kotivinkin sisällön lisäksi myös ulkonäkö ja kuvitus ovat vahvasti suomalaisten naisten mieleen. Kotivinkin uudistunut ulkoasu palkittiin vuonna 2010 Aikakauslehtigaalassa ja Kotivinkin visuaalisuus on kerännyt positiivista palautetta useammilta lehden lukijoilta. Kotivinkki ei siis anna lukijalleen vain tekemistä ja tärkeää lukemista, vaan myös silmänruokaa ja upeita visuaalisia elämyksiä.

Kaksikymmentä kertaa vuodessa ilmestyvä Kotivinkki on lehti aktiivisille perheettömille ja perheellisille naisille, jotka haluavat arkeensa jotain uutta ja erityistä. Kotivinkki tekee jokaisesta päivästä energisen ja nautittavan, sekä antaa mahdollisuuden unelmointiin ja ihanaan arkeen.

Kotivinkki kotivinkki
Arvio: 4,4 / 5. 4.4, yhteensä 5 arvostelua.

Tilaa lehti

 • Tilaajalahja: IvanaHelsinki Tulppaani-laukku

  Paola Suhosen suunnittelema tulppaanikuosinen kosmetiikkalaukku on juuri sopiva meikeille, kosmetiikkatuotteille tai muille pikkutavaroille. Voit käyttää myös olkalaukkuna.

  • Ainutlaatuinen tulppaanikuosi

  • Irrotettava olkaketju

  • Pitävä klipsilukko

  • Materiaali ihanaa ja ylellistä polyesterisatiinia

  • Koko: 20 x 18 x 8 cm.

 • Tilaus
  Hinta
 • Kotivinkki 5 nro
  20.90 €

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.