Tilaa Koti ja keittiö

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Koti ja keittiö
Tilaa Koti ja keittiö

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Koti ja keittiö itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Koti ja keittiö on raikas ja ajassaan elävä, erityisesti suomalaisen lukijan rakastama sisustuslehti. Laadukas ja moderni Koti ja keittiö kertoo kuukausittain kodeista, sisustuksesta sekä ruoasta ja viinistä, tarjoillen jokaisella kerralla uutta inspiraatiota viihtyisään ja kauniiseen kotiin.

Koti ja keittiö pursuaa ihania ideoita, tuoreita trendejä sekä jokaiselle tarpeellista hyötytietoa sisustukseen ja kotiin liittyen. Lehdessä vieraillaan kauniissa ja innostavissa kodeissa Suomessa ja muualla maailmassa sekä esitellään erikoisia ja inspiraatiota herättäviä sisustuksia. Koti ja keittiö antaa vinkkejä ja ohjeita erilaisien tilojen kuten olohuoneiden, keittiöiden, kylpyhuoneiden ja kodinhoitohuoneiden sisustukseen ja remontointiin, mutta antaa ideoita myös pieniin sisustusprojekteihin, joilla luot nopeasti ja edullisesti uutta ilmettä kotiisi. Koti ja keittiö esittelee sisustuksen kiinnostavimmat tuoteuutuudet ja antaa lukijalleen luotettavat, asiantuntijoiden laatimat hinta- ja laatuvertailut.

Kattavien kodin sisustus- ja remontointi-ideoiden lisäksi Koti ja keittiö tarjoaa lukijalleen mielenkiintoista luettavaa muilta tärkeiltä elämän osa-alueilta. Koti ja keittiö tarjoaa luksusta keittiöön helppojen ruokareseptien ja suussa sulavien leivonnaisohjeiden avulla sekä testaamalla ja esittelemällä lukijalleen parhaat viinit arkeen ja juhlaan. Koti ja keittiö esittelee mielenkiintoisia ja upeita matkakohteita, jonne jokainen toivoisi joskus pääsevänsä. Koti ja keittiö-lehti puhuu myös ajankohtaisista ilmiöistä ja tapahtumista sekä antaa viihdyttäviä ja uusia näkökulmia herättäviä haastatteluja suomen kiinnostavimmista sisustuspersoonista.

Koti ja keittiö on aidosti suomalainen ja elämänmakuinen sisustuslehti, jonka antamat ideat ovat aina persoonallisia ja yllättäviä. Lehden ihanat vinkit ja tee-se-itse- ideat kodin sisustukseen, ajankohtaiset uutiset ja hyötytieto sekä tietenkin myös ennennäkemätön visuaalinen kauneus tekevät siitä ainutlaatuisen lukukokemuksen. Koti ja keittiö-lehden pariin palaa aina uudelleen – inspiroitumaan, oppimaan ja rentoutumaan arjen kiireen keskellä.

Koti ja keittiö Koti ja keittiö
Arvio: 4 / 5. 4, yhteensä 3 arvostelua.

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.