Tilaa Kodin Kuvalehti

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (15 ääntä, keskiarvo: 4.07 / 5)
Loading...
Kodin Kuvalehti
Tilaa Kodin Kuvalehti

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Kodin Kuvalehti itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Kodin Kuvalehti on vahvasti Suomen suosituin naisten- ja kodinlehti, jonka valitsee omakseen lähes joka neljäs 25-54-vuotias suomalainen nainen. Kodin Kuvalehti puhuttaa, liikuttaa, naurattaa, piristää ja tarjoaa lukijalleen kaivatun hengähdyshetken arjen kiireen keskellä.

Kodin Kuvalehti tarjoaa kiinnostavia lukujuttuja ja aiheita koko perheelle. Aina vähintään satasivuisesta Kodin Kuvalehdestä löydät nopeita, helppoja ja maukkaita ruokareseptejä sekä ohjeita suussa sulaviin leivonnaisiin. Kodin Kuvalehti käsittelee kotia ja sisustusta, tarjoamalla sisustusvinkkejä ja innostavia ideoita jokaisen lukijan omaan kotiin ja puutarhaan. Kodin Kuvalehti esittelee koko maailman kiinnostavimmat ja hienoimmat matkakohteet sinkuille, perheille ja lomaa kaipaaville.

Naisille on Kodin Kuvalehdessä aivan oma alue, joka käsittelee useita naisen elämään liittyviä kysymyksiä, ongelmia ja tietenkin myös naiseuden parhaita puolia. Ammattilaisten laatimat meikkivinkit auttavat sinua luomaan kauniin meikin arkeen ja juhlaan ja tyylivinkit ja -uutiset kertovat sinulle muodin uusimmista tuulista. Kodin Kuvalehden kansien välistä löydät myös innostavia jumppaohjeita naisille sekä uutuustuotteiden puolueettomia vertailuja ja testejä.

Erityistä Kodin Kuvalehdessä ovat lämpimät ja välittävät haastattelut, jotka koskettavat jokaista lukijaa. Haastatteluissa ja oikean elämän tarinoissa ihmiset pääsevät kertomaan vaikeistakin asioista ympäristössä, joka on turvallinen ja ymmärtäväinen. Kodin Kuvalehti puhuu myös muista elämän kipeistä ja vaikeista tapahtumista sekä puuttuu ajankohtaisiin yhteiskunnallisesti tärkeisiin asioihin. Kodin Kuvalehti antaa uusia näkökulmia, avartaa ajatuksia ja haluaa herättää keskustelua lukijoidensa välillä.

Joka toinen viikko ilmestyvä Kodin Kuvalehti haluaa antaa lukijalleen avaimet parempaan arkeen. Kodin Kuvalehti on vahva paketti elämän eväitä, koskettavia tarinoita ja aurinkoisia artikkeleita, joiden parissa vierähtää helposti aikaa hetki jos toinenkin. Jokainen Kodin Kuvalehti on kuin elämä kansien välissä.

Kodin Kuvalehti Kodin Kuvalehti
Arvio: 4,07 / 5. 4.07, yhteensä 15 arvostelua.

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Muita samankaltaisia lehtiä:


Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.