Tilaa ET

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 ääntä, keskiarvo: 4.57 / 5)
Loading...
et150x200
Tilaa ET

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa ET itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

ET-lehti on aikuisen lukijan erikoislehti. Se on puhutteleva, lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä lehti, joka vastaa hyvin varttuneemman lukijan toiveisiin ja odotuksiin. ET kertoo kattavasti ja laajoin artikkelein ihmisistä ja ilmiöistä, matkoista, kulttuureista ja tyylistä, terveydestä, elämäntaidosta, kodista ja elämästä nyky-yhteiskunnassa.

ET-lehti tarjoaa lukijalleen upeita, syvällisiä haastatteluja sekä uskottavia ja aitoja, aitojen ihmisten tarinoita. ET-lehden uskomattomat tarinat vaikeuksista ja niistä selviämisestä koskettavat jokaista. Henkilöhaastatteluiden lisäksi ET nostaa esiin polttavia puheenaiheita ja yhteiskunnallisia muutoksia ja uutisia, jotka puhuttavat erityisesti ajastaan kiinnostuneita aikuisia.

ET-lehden runsaat lukujutut ovat kiehtovia ja uusia näkökulmia herättäviä. Kulttuurin ja tyylin osalta ET-lehti esittelee suomalaisen taiteen ja kirjallisuuden uusia ja mielenkiintoisia teoksia, kertoo suomalaisesta tapakulttuurista ennen ja nyt sekä tietenkin myös esittelee aikuisen naisen muotia ja asusteita. ET-lehti esittelee mielenkiintoisimmat ja erikoisimmat matkakohteet Suomesta ja muualta maailmasta sekä tarjoaa ihania herkkuja ja leivonnaisia helppoine resepteineen. ET-lehti tutustuu suomalaisiin koteihin ja kertoo neuvoja ja tietoa oman elämänsä kuluttajalle.

ET-lehti kannustaa lukijaa nauttimaan elämästään ja tukee häntä jatkuvaan henkiseen kehitykseen.  ET-lehti panostaa erityisesti sen terveys-osioon, josta löytyvät esimerkiksi uusimmat ja tärkeimmät tutkimustulokset ravintoon, liikkumiseen, terveyteen ja uneen liittyen.  Omalääkäri-palstalla lukijat saavat vastauksia heidän mieltään askarruttaneisiin kysymyksiin ja mietteisiin. ET-lehdessä puhutaan rohkeasti myös varttuneiden ja ikäihmisten terveysongelmista ja sairauksista.

Laadukkaiden ja monipuolisten artikkeleiden lisäksi ET-lehti sisältää yleensä tunteita kohottavia kolumneja ja lyhyitä tarinoita, kauniita runoja, lukijoiden mielipiteitä, horoskooppeja ja tietenkin myös aivojumppaa esimerkiksi sanaristikoiden muodossa.

ET-lehti tarjoaa lukijalleen täydellisen lukunautinnon täynnä häntä kiinnostavia ja ajankohtaisia aiheita, tekemistä ja silmänruokaa unohtamatta. Olipa ET-lehdessä käsiteltävä aihe sitten mikä tahansa, lähtökohtana on aina varttuneempi lukija toiveineen ja tarpeineen.

 

 

ET et150x200
Arvio: 4,57 / 5. 4.57, yhteensä 7 arvostelua.

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Muita samankaltaisia lehtiä:


Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.