Tilaa Demi

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Demi
Tilaa Demi

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Demi itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Suomalaisille 13-19 vuotiaille teini-ikäisille tytöille suunnattu aikakauslehti Demi, ilmestyy kerran kuussa ja tuo mukanaan kiinnostavaa luettavaa. Sieltä löytyy asiaa musiikista, elokuvista ja muotimaailmasta. Esillä ovat myös pojat, seurustelu, tunne-elämä ja tunnetut näyttelijät, laulajat ja urheilijat.

Tämän lisäksi vielä lehdessä on paljon erilaisia palstoja kuten; Kysy systeriltä, Kysy suhteista, Kysy kundilta, Kysy terveydestä, Salainen palvelu ja mikä hauskinta: Megamokat. Eikö olisi hauskaa verrata toisten mokia omiinsa, tehdä mielenkiintoisia testejä, kysellä arvelluttavista asioista ja saada jokaisen Demin mukana upeita julisteita julkkiksista! Demi sisältää siis paljon teini-ikäisten tyttöjen juttuja, kysymyksiä ja vastauksia liittyen kaikkeen tähän mitä Demi sisältää. Lehteä on julkaistu vuodesta 1998 lähtien ja sille on kertynyt jo noin 193 000 lukijaa!

Demin päätoimittajana toimii Jenni Lieto. Tämä nuori päätoimittaja on idearikas ja hänellä on syvä markkinatuntemus, joka näkyy esimerkiksi Demin menestyksenä. Hänelle sydämenasia on nuorten tyttöjen hyvinvointi. Kaikkea näitä mielenkiintoisia asioita voit lukea lehdestä tai Demin sivuilta, joista löydät myös ohjeet Demi lehden tilaamiseen kohtuullisin hinnoin.

Demi Demi
Arvio: 4,5 / 5. 4.5, yhteensä 4 arvostelua.

Tilaa lehti

 • Tilaajalahja: Lumene NaturalCode -meikkisetti

  • Natural Code By Lumene Lash Extending Mascara Black. Ripsiä pidentävä mascara, notkea, ripsillä hyvin liukuva koostumus.

  • Natural Code By Lumene Smile Booster huulipuna. Pitkäkestoinen huulipuna tuntuu huulilla pehmeän miellyttävältä. Marjaisen herkullinen tuoksu! Sävy: 18 Bubble Gum.

  • Natural Code By Lumene Nail Styler minikynsilakka. Katseet kääntävää kiiltoa kynsille! Pitkäkestoinen koostumus. Sävy: 18 Diva Chic.

 • Tilaus
  Hinta
 • Demi 6 nro
  25.90 €

Vinkkaa myös kaverille!

Vinkkaa hyvästä tarjouksesta myös kavereillesi ja jaa sivu sosiaalisessa mediassa klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Muita samankaltaisia lehtiä:


Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.