Tilaa lehti - Tarjouslehti.fi

Suomen kaikki lehdet – Parhaat lehtitarjoukset – Tilaajalahjat

Demi

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading ... Loading ...
Demi Tilaajalahja
5 nroa vain 19,90€

Suomalaisille 13-19 vuotiaille teini-ikäisille tytöille suunnattu aikakauslehti Demi, ilmestyy kerran kuussa ja tuo mukanaan kiinnostavaa luettavaa. Sieltä löytyy asiaa musiikista, elokuvista ja muotimaailmasta. Esillä ovat myös pojat, seurustelu, tunne-elämä ja tunnetut näyttelijät, laulajat ja urheilijat.

Demi-tarjoukset ja tilaajalahjat:

Katso kaikki lehtien tilaajalahjat

Demi tilaajalle tilaajalahjaksi Lumene Natural Code -kosmetiikkasetti (arvo 19 €)


Tämän lisäksi vielä lehdessä on paljon erilaisia palstoja kuten; Kysy systeriltä, Kysy suhteista, Kysy kundilta, Kysy terveydestä, Salainen palvelu ja mikä hauskinta: Megamokat. Eikö olisi hauskaa verrata toisten mokia omiinsa, tehdä mielenkiintoisia testejä, kysellä arvelluttavista asioista ja saada jokaisen Demin mukana upeita julisteita julkkiksista! Demi sisältää siis paljon teini-ikäisten tyttöjen juttuja, kysymyksiä ja vastauksia liittyen kaikkeen tähän mitä Demi sisältää. Lehteä on julkaistu vuodesta 1998 lähtien ja sille on kertynyt jo noin 193 000 lukijaa!

Demin päätoimittajana toimii Jenni Lieto. Tämä nuori päätoimittaja on idearikas ja hänellä on syvä markkinatuntemus, joka näkyy esimerkiksi Demin menestyksenä. Hänelle sydämenasia on nuorten tyttöjen hyvinvointi. Kaikkea näitä mielenkiintoisia asioita voit lukea lehdestä tai Demin sivuilta, joista löydät myös ohjeet Demi lehden tilaamiseen kohtuullisin hinnoin.

Demi Demi
Arvio: 4,5 / 5. 4.5, yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


Tarjouslehti.fi
Tarjouslehti.fi kokoaa yhteen kaikki parhaat lehtitarjoukset ja esittelee tarjouslehtien tilaajalahjat. Tarjouslehti.fi:n kautta onnistuu helposti niin lehtien lahjatilaukset, kuin parhaiden lehtitarjousten vertailu.

Katso myös kuukausittainen kilpailu.